Thursday, 26 January 2012

stress sudaaaaa .. ):

   salam semua .. 
mat petang kamoo .. macam kamoo ? ok kaa juak ? hpefully ok boss .. :)

wah ! mcm lama jgak ney aku ndaa update ceritera aku kan .. hehe .. 
bkn malas tp bz yang melampau tahap gaban2 sudaa ney .. huhu .. sampai kadang2 makan pun ndaa terurus baa .. kesian kan .. hehe .. 

act guys , ak stress baa ney ma stdy aku sudaa .. bkn stress apa tapi aku takut aku ndaa dapat carry tuk sampai p final exam .. seyes , aku belum ada apa2 persediaan lagi tuk final exam aku yang akan datang ney .. aku nda taw laa apa aku mau jawab nty ney lau aku ndaa taw apa2 kan .. huhu .. 
mesti kamoo semua sudaa taw kan apa kos yang sedang aku pelajari skg ney .. huhu .. myb ada laaa juak yg ndaa taw .. its ok . let me tell youu ! aiseh .. hehe .. aku budak DBS uitm kk .. DBS tuu mksudnyaa DIPLOMA BUSINESS STUDY .. sbnrnyaa kan lau kamo mau taw laa aku bkn mau stdy ney kos .. 
sebab ?? aku ndaa berapa minat .. huhu .. yg aku mau act nyaa DPA ..kos public admin .. tp pa bole bwt ndaa da jodoh q maa dpa kan .. terima sedja laa .. hihihi .. 

hurm , balek ma cerita stress aku tu kunuk .. aha ! 
gney baa , dlm kos aku skg ney tuk semester 1 aku ada 6 subjek sedja .. 
sikit kan subjek kami .. tapi naaa .. membunuh jugak laa .. bru sem 1 ney sudah bgney .. huhuu .. gylak sedja nda yah .. mau2 suda ney .. huhu ..



BEL120
aku target A- tuk subjek ney .. huhu ..
sbjek ney ndaa laa susah sangat ... :)


MAT112
hurm , mey laa subjek yg bikin aku SANGAT2 stress ..
sbb nya aku ndaa pernah sukak ma sbjek yg brkaitan ngan math ar .. huhu ..
tp apa2 pun aku mesti sukak jugak ney dmi msa depan aku .. aha !
tuk subjek ney aku cma dapat trget B+ ..
aku nda mau trget tnggi sbb nty ndaa dapat aku jgak yg sedih ..


MGT162
aha ! sub ney lbih krng macm bel jugak ..
tp tu laa msti banyak membaca n mnghafal ..
lau ndaa bye2 laaa ..
thuyung hayang tym exam ..
tuk sub ney aku trget A- ..


ACC106
haha ! ney FAVOURITE sub aku weyy .. hehe ..
aku ndaa taw napa aku nda suka math tp aku sukak sub ney ..
syiok ney sub .. hehe .. kenak2 lek aku mang ada basic suda kan .. jdy hepylaa ! :)
so , tuk sub ney aku trget A+ .. :)
 tuk sub CTU101 maa sub HBU115 aku xda pic nyaa laa .. sbb sub ney xda buku nyaa .. cma tuk CTU101 tuu slide show .. hehe .. n for HBU115 tuu KESATRIA KEMBARA ..outdoor actviti .. ak sukak ! :)

hurm , bukan senang kan tuk capai pa yg kta mau .. yg penting usaha tu sedja .. huhu ..
tp tu laa stress tu ndaa pandai lari baa kan .. pelajar mang lumrah baa kan lau stress .. mna lek assgnmnt , mna lek money2 , mna lek persekitaran , mna lek keperluan hdup n so on laa baa ..
tapi tuu semua tuk masa depan sendiri jugak kan .. dari kita sedja baa tu kan .. hehe ..
lau mau hdup senang naty susah2 laa dulu .. lau mau senang2 skg kompom susah2 laa nty ..
terserah ma diri sendiri laa jawab nyaa kan .. aha ! :)
so , tuk sapa2 yg bgelar stdnt tuu DONT GVE UP ok !
do da best .. sama2 jugak kita ney ..
ENJOY2 JUGAK STUDY JANGAN DI LUPA !

k bai ! (:

2 comments: