Monday, 6 February 2012

hatisayanangeslagi... :)

     salam semua ..
kamu ok jugak kaa ? hee . sudaa msuk bulan dua ney kan .. cepatnnyaa masa berlalu .. 
ndaa terasa semester ndaa lama hbis pas tuu cuti .. huuuu .. 



hati aku menangis lagi ?!
pa kena ngan tajuk aku lagi ney .. mesti kamu ckp aku ney mintapuji jugak kan kejap2 O K kejap2 K O .
tu tepulang sama kamu kan mau pikir cmna sal aku . yang penting aku ndaa pernah kacau kamu kan . malah kalau boleh aku senang lek maa kamu kan . hehe . 

ok ok aku skg tgh menangis . aku sedih wey . hati ku skg macam kaca yg pecah bhambur2 . aku mengaku aku sakit hati betul sama kau . aku bukan mau show off apa yang aku post ney tapi aku betul2 ndaa tahan . aku ndaa tau maa sapa aku mau lepas . dn aku rasa dgn blog aku ney jdy tempat aku meluah sebab kau boleh baca . aku bukan minta kau baca supaya kau kesian sama aku . TIDAK sama sekali . tapi aku mau kau tahu aku betul2 sakit aty sama kau . aku benci baa sama kau . kau kan ! . gara2 sikap kau yang telampau       ' friendly ' sama orang menyebabkan aku yang tahan sakit . aku mengaku aku kuat C****** . tapi aku begitu sebab apa hah ?! kau sendiri pun tahu apa maksud aku kan . kalau kau ndaa tau lagi sini aku kasi ingat kau . 
sebab syg laaa bodohhhhhh ! :(

aku ndaa taw mau bwt apa lagi ngan kau bgni ney . balik2 d cakap masih jugak . taw pun kau mau aku hantak kepala kau tuu d dinding supaya kau tahu apa makna sakit hati tu kaa ? perlu nyaa kaa aku bwt kau bgtu hah ?? kau tau kaa aku cukp tahan jak yah . aku biarkan sedja . sebab aku apa sama kau . eishhh ! pekara tu kan ndaa paya mau d ckp balek2 kan . kau siapa aku siapa . tp tu laa kau ney makin d biar makin menjady2 . hbis stu stu lagi . pa mau jady baa sbnrnya maa kau ney ? 

hey ! orang bkwn pun ada batasnya brooo ! 
sabar manusia pun ada tahapnya . sakit hati manusia pun ada tahapnya . 
dari kau sedja laa mau bwt apa . aku bukan ndaa mau . tp aku penat sudaa . cukup penat sudaa . aku pun manusia kan . bukan kau ndaa taw itu . lagipun kau sedar jugak kan kau tu apa dn siapa sama aku . 
aku sedar aku siapa dn apa sama kau dn aku tahu batas aku .  
tp jangan laa kau risau . macam aku cakap aku ndaa kan balas apa yang kau pernah bwt sama aku dari dulu sampai bila2 pun . 

Andainya lelaki tahu..
Apabila seorang perempuan marah..
memang dia tidak mampu mengawal perasaannya
tapi percayalah , itulah maknanya
dia sangat mengambil berat dan menyayangi lelaki itu...


aku pecaya sedja sama kau sebab syg walaupun sakit . tu yang penting . TRUST each other . :)


ps ---> btw , THANK YOU SO MUCH ! 

No comments:

Post a Comment