Sunday, 5 August 2012

our months is coming laaa sangs ! :')

assalamualaikum , selamat petang n selamat berpuasa semuanya . hewhew :')
hurm , ary neh 5 / 8 / 2012 sudaa kn . perghhh , punya cepat kan masa neh berlalu . mcm air jak neh . aku rasa laa . HAHA . dtg juak kerajianan aku neh mau menaip-2 sudaa .. eyalaa solo-2 sendiri dlm bilik apa ndak nyaa . kwn-2 ? ada yg bejalan , ada yg ada hal sendiri . malas mau gnggu laa kan . bukan selalu jugak sndiri-2 neh . siuk jugak laa . haha . siuk laa snagt maka-2 sedehhhh . hmmmpphh :/ so , back to the entry one , bulan neh bulan OGOS . ohyeahhhhhh ! hehehe ~ kenapa kunun ? mau tau jum laa baca . HARHAR :)


sdg-2 ak bersms dgn si buipren ( ala kempen lek dea , HAHA ) tp betol laa , hehe ttba neh terkesima knuk yg menyatakan THIS MONTHS OUR MONTHS laaa sudaa syg . hihihi . sebab ? bulan kelahiran kmi berdua . weeeeeeeeeeeeee :) bestnya rasa diri ini bfday hampir-2 sama dengan si kekasih hati . haha . jarang tuh oang mau dapat . mau cakap jodoh mungkin laa jugak . harap-2 jak laa kan . kita cuma mampu merancang tuhan yang menentukan . tu yg selalu dea cakap . hehe . amin :) apa yang penting dea cuma tua 4 hari jak pun dari aku . hehe . x jauh beza pun . ada oang ckp kalau buipren kita neh muda bulan dry kita x matured . eya meh ? ak rsa x jugak laa . tp nseb laa jugak dea tua 4 hari . 4 hari jak pun . xda makna nya kan . haha . tu yg matang gilerrrr mcm oang tua-2 pun ada pikiran nya c beliau neh ~ hahaha . sory by ! :3

UNFORTUNATELY , kami blum pernah lagi celebrate bfday tuh sama-2 . sebab ? bru setahun lebih pun kapel . haha . laps tuh lau tym bfday msti tym tu puasa n raya . naa , tym tu jugak kami sedang dlm semester d ipta masing-2 . huhu . cmana tuh . sedehhh . huhu . paling-2 smbut pun d hengpon sejak laa dgn make a wish each other . punyalaaa . kepingin sngt neh mau celebrate sma-2 . tp apa kan daya . huhuhu . thun neh insyallah lau ada kesempatan mungkin dapat celebrate smaa-2 kot . eyalaa tym thun neh raya sudah tym bfday tuh . hahaa . dobol-2 laa duit raya neh di cmpur ngan duit bfday . kalau ada . hahaha ~

apa-2 pun , bfday mau dekat sama bukan nya ukuran tuk bcinta neh . hahaha . jiwang siottt . tp btol laa . lau mcm neh kira bonus laa kan . lau yg sama langsung lagi beruntung , save bajet tuk cake kan . haha . ndak dirancang pun . sudah beberapa hari aku kapel ngan dea neh bru ak perasa bfday kitaorng hampir dekat . naa . hahaa . ndak caya pun ada . haha . tp kenyataan suda pa bole bwt kan . hepy-2 jak laa :) msti ada yg tnyak-2 neh dry tdy ak ckp trikh-2 tpxda pun ak kasi tnjuk . tp myb ada yg taw bha suda tuh . haha . ksi taw jak laa kan . *tapuji ehh ! hahaha .



nee lelaki yang aku cakap-2 tuh . hahaha .
 mekong boss budak 23 ogos neh . 
hehe :)



nee gadisnyaa . haha .  
aku bha neh kan . hahaha 
^_^

haha , hampir kan . hehe . kepala dua jugak dihantam bha kan . hahaha . 
dn ini sngt spesial tuk aku ngan dea . hehe . 
tmbh syg-2 pun ada . hehe . 

moga-2 seja laa dpnjngkan umur dn jodoh tuk kami kan . amin :)
* k laa stop sini dulu erk . kmu pun mngkin bosan baca crita aku yg ngarut-2 neh , jgn tipu posa neh . betul kan ? haha . btw , thnkx sudi membacanya . xda niat tuk pa-2 pun . just sharing for happiness k . 
mau p beli tuk sungkai dulu . cean sungkai solo-2 . huhu . 

SELAMAT BERBUKA TUK UMAT ISLAM YG BERPOSA ..
assalamualaikum dn selamat beramal :)

No comments:

Post a Comment