Tuesday, 3 January 2012

i miss you dear .. :(

salam petang semua .. :)

hurm .. paling nda best laa kalau begini sudaa .. huhu .. 
dtg suda tebiat ku .. sebab ?? 
ak rindu gylak ma dea yah .. :(

kenapa tidak nya nda dapat men sms dengan gerobak q .. 
sebab ?? 
hpnya rosak jooo .. bukan rosak apa .. tp skrin nya yg rosak .. camana laa mau baca sms lau bgtu kan .. 
betelepon jak laa yang bole .. tp mau bkol pun tnggu laa jam 12 am bru boleh bkol bru free .. 
eeeeee !! lau ikutkan aty ne mau juak ak marah dea ba tp bukan dea sengaja pun .. pa bole bwt kan ..
sabar jak la .. 

padahal tahun lalu ( 2011 ) jarang juak brsms , so nda juak mencari btul .. ba masing2 bz stdy kan .. paham laa each other .. dea ada klas aku pun ada klas .. lau sms pun mlm then koling .. 
ak bsyukur suda tu .. jnji dpt kontek ngan dea lau pun nda 24 jam mcm kapel yg len ... 
ak ma dea ok jak bgtu .. bahagia juak .. :)

tp tu la nda tauk napa sejak2 ne mncari plak lau dak sms stu ary .. mcm situasi skg ne la .. 
punyala laen d rasa kesian .. amcam ada sedja yang kurang ba .. huhu .. 
mau bwt camana tunggu dea beli hp baru la baru dpt sms .. 
:(

tp kan yg sweetnya dea ne .. bear pun hp nya nda bole baca screen dea hntr juak sms ma aku .. 
bear pun sms nya tu tunggang tebalek ckp nya tp ak dapat paham pa yang dea mau ckp sebenarnya .. hehe .. sedihlaa sms nya tunggang tbalek tp lucu juak ak baca .. senyum sendiri jak yah baca .. ingatkan ak jak yg mncari upanya dea pun .. ehe .. :)

apa2 pun , by cepat2 beli hengpong baru yah ... -_-


syg rindu hby  ..
im feel so empty and alone .. :(

No comments:

Post a Comment